سقف عرشه فولادی

همچنین برای استفاده از سقف عرشه فولادی در دهانه بیشتر از این مقدار، از سیستم‌های دیگری مانند سیستم سقف فولادی جعبه‌ای استفاده می‌شود.

در این مرحله به چیدن ورق‌های گالوانیزه روی دهانه‌های تیرهای نگهدارنده پرداخته می‌شود. حمل این ورق‌ها به دلیل وزن کم با دستگاه‌های کوچک قابل انجام است.

بتن ریزی آخرین مرحله از اجرای سقف عرشه فولادی می باشد. بتن مورد نیاز برای یک متر مربع سقف عرشه فولادی به صورت تقریبی ۰٫۱۱ متر مکعب می باشد که ۱۱% از هزینه کل تهیه و اجرای سقف عرشه فولادی را شامل می شود.

طراحی با استفاده از این فرضیات، اقتصادی‌ترین حالت را نتیجه خواهد داد، به این دلیل که موجب کاهش آرماتور محاسباتی مقطع خواهد شد.

استفاده از سقف عرشه فولادی به معمار امکان اجرای سقف و بتن‌ریزی در تمامی طبقات یک ساختمان به طور هم‌زمان را فراهم می‌کند.

همانطور که در مراحل ذکر شده در مطالب فوق مشاهده فرمودید مراحل اجرای با سرعت بالایی و یکی پس از دیگری انجام میکیرد لازم به ذکر است برای ساختمان هایی که براساس نوع سقف عرشه فولادی دیگری از سقف طراحی شده اند تیرهای فرعی باید دوباره از نو و وبا توجه به مشخصات فنی سقف عرشه کامپوزیتی طراحی شوند.

این نوع سقف‌ها از لحاظ عمق و ابعاد بال به سه دسته تقسیم می‌شود که در نوع اول بال‌های ورق استفاده شده به صورت صاف و در نوع دوم و سوم به صورت آجدار است.

۵. پوشش زیرین: برای جلوگیری از نمایش تیرها و ستون‌های فولادی و همچنین ایجاد جلوه زیبایی در سقف عرشه فولادی، پوشش زیرین معمولا از آکوستیک و آب‌بندی پلی‌استر تهیه می‌شود.

نصب و اجرای آن بسیار آسان است و عبور دادن کابل‌ها و لوله‌ها درون آن بسیار راحت تر انجام می‌گیرد.

عرشه فولادی با گام‌های مختلف در طیف گسترده‌ای از طرح‌ها و پروژه‌های ساخت‌وساز استفاده می‌شوند. معمولاً از عرشه‌های فلزی برای پشتیبانی از سیستم‌های سقف ساختمان، نیم‌ساخت‌ها یا طبقات میانی ساختمان، سایبان‌های فولادی برای ایجاد سایه و سرپناه یا کف در سازه‌های تجاری استفاده می‌شود.

این قسمت از عرشه عمق‌های مختلفی دارند و همه به طور گسترده‌ای به‌عنوان یک روش مقرون به صرفه در ساخت کف و سقف استفاده می‌شوند.

تعریف جامع سیستم سقف عرشه فولادی خرید سقف عرشه فولادی سقف عرشه فولادی سقف عرشه فولادی چیست؟ قیمت سقف عرشه فولادی

* وزن میلگرد نمره ۱۰ با چشمه های ۲۰*۲۰ برای هر متر مربع با احتساب پرت و اورلپ حدود ۶٫۸۰۰ کیلوگرم.

فیلم آموزش روش های اجرای سازه های بتنی و فولادی و مدیریت مصالح ساختمانی در فرادرس کلیک کنید

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *